Ravintolapäivä saapuu jälleen 15.11.!

Vietä hauska päivä, opi ravintolanpidosta ja auta samalla Suomen Partiolaisten Food for Life2–kehyprojektia!

Ravintolapäivä on neljästi vuodessa järjestettävä tapahtuma, jossa kuka vain voi pystyttää oman ravintolan tai kahvilan mihin vain yhden päivän ajaksi. Viime elokuussa Food for Life 2:n projektiryhmä päätti kokeilla, kuinka oman miniravintolan pitäminen sujuu ja laitoimme ravintolan pystyyn teemana Benin. Päivä oli samalla osa varainkeruukampanjaamme. Ravintola oli menestys ja ruoka vietiin käsistä! Nyt haastamme sinut ja ryhmäsi lähtemään mukaan!

Laittakaa ryhmänne voimin pystyyn ravintola, ilmoittakaa asiasta meille ja tukekaa tuloilla Food for Life 2:ta! Ravintolan toteuttaminen on helppoa ja me tarjoamme siihen sekä reseptit että tukea. Päivää valmisteltaessa pääsette tutustumaan uusiin kulttuureihin, sekä keräämään uusia kokemuksia! Tarkemmat tiedot. Kysymykset voi lähettää osoitteeseen ramona.pulli(a)partio.fi tai anu.autio(a)papa.partio.net. Ravintolapäivästä löydät lisää tapahtuman sivuilta osoitteesta http://www.restaurantday.org/fi/.