Muistelemispäivärahasto

Haluatko lahjoittaa rahaa WAGGGSin Muistelemispäivän rahastoon? Hienoa! Ohjeet rahojen lähettämiseksi löytyvät täältä: http://www.worldthinkingday.org/en/fundraising/howtodonate

Haluamansa summan voi lahjoittaa joko netin kautta (Online – online donation form = lahjoitus luottokortilla tai VISA yhteensopivalla pankkikortilla (Electron/Debit)) tai paperisen lahjoituslomakkeen avulla (By post – printable donation form = printataan ja lähetetään postitse WAGGGSille). Paperista lomaketta käyttämällä lahjoituksen voi tehdä shekillä tai valtuuttaa WAGGGSin veloittamaan lahjoitettava summa luottokortilta. Lomakkeesta löytyy myös WAGGGSin tilinumero, johon lahjoituksen voi tehdä. WAGGGS pyytää tilisiirron lisäksi täyttämään kyseisen lomakkeen ja lähettämään sen heille.

Huomioithan, että online lahjoituksessa summat ovat punnissa! Paperista lomaketta käyttäessäsi voit itse valita valuutan, mutta huomioithan että sekä valuutan vaihtamisesta punniksi että rahan siirtämisestä ulkomaiselle tilille pankki perii pienen veloituksen. Ole siis tarkkana kun ilmoitat mitä summaa olet lahjoittamassa ja missä valuutassa!

Sekä online lahjoituksessa että paperisessa lomakkeessa on kohta ”Gift Aid”. Sen voi jättää ruksaamatta (lahjoituksia ei voi Suomessa vähentää verotuksessa).

Jos tarvitset apua rahan siirtämisessä muistelemispäivärahastoon, ota yhteyttä SP:n kv-koordinaattori Kati Kuuselaan (katriina.kuusela@partio.fi)